Workshop Djembé spelen in Amersfoort

Djembé groepsuitje in Amersfoort

    Tijdens deze Djembé workshop in Amersfoort leert u enkele basisvaardigheden en slagtechnieken. U zult met uw groep al een leuke melodie leren spelen!De Djembé komt oorspronkelijk uit West-Afrika, wordt met de hand bespeeld en geeft drie verschillende basistonen. In een groep worden twee of drie ritmes tegen elkaar ingespeeld waardoor een melodie van ritmische klanken ontstaat. Op de juiste manier gespeeld klinkt dit erg spectaculair.

Djembé workshop op locatie

De djembé is hét perfecte instrument om van een groep één team te maken. Ideaal voor een energiek groepsuitje met een ontspannen sfeer. U wordt begeleid door een ervaren muzikant die, naast zijn muzikale kennis, veel ervaring heeft opgebouwd in het bedrijfsleven als coach en communicatieadviseur. Djembe mee heeft een aantal muzikale methodes ontwikkeld om hier op een speelse manier achter te komen. De workshop djembe is mogelijk op allerlei locaties!

Prijs is exclusief reiskosten van € 0,20 per km exclusief BTW.

Prijs per persoon: €25,00
Duur van de activiteit: 90.0 minuten
Minimaal aantal personen: 10

Onze partner

Specialist in kleine groepen

Smallevents is de specialist in het organiseren van de leukste uitstapjes voor kleine groepen in Amersfoort. Een leuk dagje uit of goed geregeld avondje op stap is nu dus ook voor een vriendengroepje, kleine familie of afdeling mogelijk. Omdat de activiteiten vaak los te boeken zijn kunt u uw ideale dagje of avondje uit zelf samenstellen!

Stel zelf uw eigen uitje samen

U bent helemaal vrij om uw eigen ideale dagje of avondje uit samen te stellen. De activiteiten zijn allen losse onderdelen en dus los te boeken maar ook alle combinaties zijn mogelijk. Alle activiteiten hebben hun eigen betalingsvoorwaarden en worden apart van elkaar afgerekend. U dient zelf uw planning in de gaten te houden als de activiteiten op verschillende locaties worden gehouden. Dit krijgt u na de boeking allemaal duidelijk op papier.

Amersfoort

De oude stadsmuur heeft de bezienswaardige Koppelpoort als toegangspoort, die je leidt naar Amersfoort’s rijke geschiedenis, vernieuwende architectuur, musea, levendige winkelhart, groene gebieden en zomerfestivals.Het straten- en grachtenpatroon van nu is nog vrijwel hetzelfde als tijdens de ontwikkeling van Amersfoort. Ontdek de wonderlijke mengeling van een rustieke, oude, maar o zo verrassend moderne stad.

Beleef een dagje, avondje of weekendje Amersfoort met de fiets, de boot, een stadsspel of met verschillende rondleidingen. Ontdek ook de leuke restaurants waar vele activiteiten en workshops gehouden kunnen worden.

Omgeving

Spakenburg en Leusden zijn ook zeker plaatsen die bij u in de smaak zullen vallen en een bezoek is goed te combineren met Amersfoort. In Spakenburg is het vooral het water wat centraal staat; de botterzeiltochten, de havens etc. In Leusden is het vooral de groene omgeving.